{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Társszolgáltatói ajánlatok

Az Invitech ICT Services Kft. (a továbbiakban “Kötelezett Szolgáltató”) a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökének PC/27174-33/2017 számú határozata alapján a „Hívásvégződtetés egyedi, nyilvános helyhez kötött telefonhálózatban” megnevezésű piacon jelentős piaci erővel rendelkező szolgáltatónak minősül, ennek következtében az átláthatóság kötelezettség teljesítése érdekében az Invitech a jelen honlapon közzéteszi a hívásvégződtetési szolgáltatás nyújtására vonatkozó feltételeit, valamint az alkalmazott hívásvégződtetési díjait.


Ennek eredményeképpen a hívásvégződtetés forgalmi szolgáltatásra vonatkozóan megállapított díj 0,26 Ft/perc.

E díjat a Kötelezett Szolgáltató az Európai Unió, illetve az Európai Gazdasági Térség területén kívülről érkező hívások végződtetése tekintetében nem köteles alkalmazni így tájékoztatjuk, hogy 2018. július 1-től az alábbi díjelemek kerülnek bevezetésre:

* szabályos előhívószámnak az ITU (International Telecommunication Union) weboldalán lévő nemzeti számozási terveknek megfelelő számokat tekintjük: EU és EGT országok

A Partner által az Összekapcsolási Szolgáltatásokért fizetendő, a fentiekben felsorolt ellenértékek általános forgalmi adó nélkül értendőek.
Mintaszerződés Feltételrendszer

SZÁMHORDOZÁS: Amennyiben számhordozási megállapodást kíván kötni az Invitech ICT Services Kft.-vel, úgy szerződéskötési szándékát a wholesale@invitech.hu címen jelezze kollégáink felé.

Válasszon termékeket az árajánlathoz!

Vissza a Nagykereskedelem gyűjtő oldalra!