{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Invitech Teams Phone

Vállalati kommunikáció korlátok nélkül. Integrált megoldásunkkal Microsoft Teamsen keresztül indíthat és fogadhat telefonhívásokat vezetékes számáról korlátlanul, bárhol, bármikor, bármely eszközén!

Közös történeteink

Hozza ki a legtöbbet a vállalati kommunikációból! A munkavégzésnél a lényeg ma már nem a helyszín, hanem maga a tevékenység.

Ehhez pedig megfelelő eszközök kellenek. Telefonhívásokat, valós idejű csoportos csevegéseket hozhat létre és fogadhat Teams-en keresztül, bárhol, bármikor, bármely eszközén!   

  • A vezetékes telefonszolgáltatását szeretné home office-ban is használni?
  • Régi, elavult rendszerét váltaná ki? Problémát okoz a régi telefonközpont karbantartása?
  • Ügyfélszolgálatot üzemeltet?
  • Optimalizálná költségeit? Megszabadulna az üzemeltetés és karbantartás költségeitől?
  • Gondolt már arra, mennyibe kerül Önnek, ha elvesznek hívásai?
  • Több telephely, több alközpont = még több gond?

 

Csapatmunka a XXI. században - a céges együttműködés evolúciója (további információkért kattintson az ikonra):

Válasszon termékeket az árajánlathoz!

Teams Connect eszközök

Videókonferencia

A Microsoft Teams segítségével Egyetlen érintéssel, időben kezdheti meg az értekezleteit, gazdag, HD minőségű hang- és videó élményben lehet részé, és egyszerűen oszthat meg tartalmakat a helyszíni és távoli résztvevőkkel.

Kiváló társ a távmunkában

Feladatainak megfelelő eszközökkel Ön választhatja meg, hogy hol és hogyan szeretne dolgozni. Teams eszközöket használva gyorsan csatlakozhat, és kezdeményezhet együttműködést, értekezletet, hívásokat másokkal.

Több telephely – egy csapat

A Teams-ben valós időben közösen szerkeszthet fájlokat. Bárhonnan elérhet, megoszthat és közösen használhat fájlokat. Csevegés, értekezletek, hívások, tanulás és együttműködés – mindezt egy helyen, földrajzi korlátok nélkül. Bárhol is legyenek fizikailag, az egész csapat összeülhet egy virtuális találkozóra, ötletelésre, illetve a mindennapos egyeztetésre egy virtuális kávé mellett.

A Skype4Business ideje lejárt

Hogyan tovább? Lépjen velünk szintet a teljesebb vállalati kommunikáció világába! Különálló rendszerei és alkalmazásai helyett a Microsoft Teams segítségével teljes körű vállalati kommunikáció élményét kínáljuk!

Válasszon termékeket az árajánlathoz!

Vissza a Vállalati szolgáltatások gyűjtő oldalra!

Széchenyi logo