{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Invitech Teams Phone

Vállalati kommunikáció korlátok nélkül. Integrált megoldásunkkal Microsoft Teamsen keresztül indíthat és fogadhat telefonhívásokat vezetékes számáról korlátlanul, bárhol, bármikor, bármely eszközén!
Regisztráljon nyereményjátékunkra és ismerje meg a szolgáltatást!

Most díjazzuk az új ügyfelek felénk tanúsított bizalmát! Októberben, novemberben és decemberben is összesen 3 db A20 Teams okos videokonferencia eszközt sorsolunk ki azon cégek között, akik regisztrálnak nyereményjátékunkra*.

Invitech Teams Phone - a legmodernebb tárgyalási élményt nyújtjuk

További kedvezmények: Minden, a nyereményjátékra regszitrált új ügyfelünk számára
33%-os havidíj kedvezményt ajánlunk fel az Invitech felhőalapú telefonszolgáltatásaira legalább 24 hónapos időtartamra kötött szerződéskötés esetén.

Sorsolás: 2021. január 12. 15:00 óra
Nyereményjékunkra 2020. december 31-ig regisztrálhat, bővebb információért tekintse meg nyereményjáték szabályzatunkat a regisztrációs oldalon.

 

REGISZTRÁLOK A NYEREMÉNYJÁTÉKRA...

Közös történeteink

Hozza ki a legtöbbet a vállalati kommunikációból! A munkavégzésnél a lényeg ma már nem a helyszín, hanem maga a tevékenység.

Ehhez pedig megfelelő eszközök kellenek. Indítson és fogadjon telefonhívásokat Teams-es keresztül, bárhol, bármikor, bármely eszközén!

  • A vezetékes telefonszolgáltatását szeretné home office-ban is használni?
  • Régi, elavult rendszerét váltaná ki? Problémát okoz a régi telefonközpont karbantartása?
  • Ügyfélszolgálatot üzemeltet?
  • Optimalizálná költségeit? Megszabadulna az üzemeltetés és karbantartás költségeitől?
  • Gondolt már arra, mennyibe kerül Önnek, ha elvesznek hívásai?
  • Több telephely, több alközpont = még több gond?

 

Csapatmunka a XXI. században - a céges együttműködés evolúciója:

Teams Connect eszközök

Videókonferencia

A Microsoft Teams segítségével Egyetlen érintéssel, időben kezdheti meg az értekezleteit, gazdag, HD minőségű hang- és videó élményben lehet részé, és egyszerűen oszthat meg tartalmakat a helyszíni és távoli résztvevőkkel.

Kiváló társ a távmunkában

Feladatainak megfelelő eszközökkel Ön választhatja meg, hogy hol és hogyan szeretne dolgozni. Teams eszközöket használva gyorsan csatlakozhat, és kezdeményezhet együttműködést, értekezletet, hívásokat másokkal.

Több telephely – egy csapat

A Teams-ben valós időben közösen szerkeszthet fájlokat. Bárhonnan elérhet, megoszthat és közösen használhat fájlokat. Csevegés, értekezletek, hívások, tanulás és együttműködés – mindezt egy helyen, földrajzi korlátok nélkül. Bárhol is legyenek fizikailag, az egész csapat összeülhet egy virtuális találkozóra, ötletelésre, illetve a mindennapos egyeztetésre egy virtuális kávé mellett.

A Skype4Business ideje lejárt

Hogyan tovább? Lépjen velünk szintet a teljesebb vállalati kommunikáció világába! Különálló rendszerei és alkalmazásai helyett a Microsoft Teams segítségével teljes körű vállalati kommunikáció élményét kínáljuk!

* Jelentkezés hátárideje: 2020. december 31. A nyereményjátékban a felhőalapú voice szolgáltatásban még nem szerződött ügyfeleink vehetnek részt. A nyeremény átadásnak feltétele, hogy a nyertes 2020. szeptember 1-én hangalapú szolgáltatásokban még nem állt szerződéses kapcsolatban az Invitech ICT Services Kft.-vel.

REGISZTRÁLOK A NYEREMÉNYJÁTÉKRA...

Válasszon termékeket az árajánlathoz!

Vissza a Vállalati szolgáltatások gyűjtő oldalra!