{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Kis- és középvállalatok

Internet


Üzleti internet szolgáltatásaink segítségével magas rendelkezésre állású internetkapcsolatot biztosítunk ügyfeleink részére. A megbízható, gyors és korlátlan internetkapcsolat mára minden vállalat folyamatos működésének elengedhetetlen feltétele. Szolgáltatásunk az ország egész területén elérhető.

Telefon és kommunikáció


Az üzleti hangszolgáltatásunknak köszönhetően megbízhatóan és költséghatékonyan kommunikálhat partnereivel. IP alapú telefonszolgáltatásunk választása esetén további kényelmi funkciók és kedvezmények közül választhat az Ön igényeire szabottan.
 

Adatközpont és felhő


Adatközponti és felhő szolgáltatásaink igénybevételével magas rendelkezésre állású szervererőforrás-bérlést és többszörösen redundáns szerverelhelyezés-szolgáltatást vehet igénybe . Szolgáltatásunk segítséget nyújt az Ön vállalkozásának abban, hogy pontosan tervezhesse meg szervererőforrás-igényeit és ezek költségeit.

IT biztonság


Szolgáltatásunk keretében hazánkban egyedülálló módon havidíjas konstrukcióban biztosítunk teljes körű IT biztonsági szolgáltatásokat. Megoldásunk ebben a gyorsan változó IT világban folyamatosan biztosítja a vállalata számára a naprakész védelmet, hogy Ön kizárólag a vállalkozására tudjon koncentrálni.

Széchenyi logo