{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Infrastruktúra adatátviteli megoldások

Infrastruktúra adatátviteli megoldások

DWDM-rendszer

A CWDM és DWDM technológiák segítségével az optikai összeköttetések adatátviteli kapacitása megsokszorozható, illetve különböző sebességű és protokollokat használó adatfolyamok (Gigabit Ethernet, 10GE, Fiber Channel, stb.) vihetők át egyszerre, de egymástól függetlenül ugyanazon az optikai szálon. A technológia alapja, hogy az adatfolyamok továbbítása egyedi hullámhosszokon történik, amelyeket passzív vagy aktív WDM komponensek fésülnek össze, válogatnak szét, illetve dolgoznak fel. A DWDM rendszerek a CWDM-hez képest jóval nagyobb számú csatorna átvitelét teszik lehetővé, ezzel együtt nagyobb sebességeket (100G) és nagyobb távolságokat (akár több ezer km) is támogatnak. Nem is mindig a nagyobb csatornaszám, hanem az említett két másik tulajdonság miatt van szükség a DWDM alkalmazására az egyébként olcsóbb CWDM helyett. A DWDM technológiánál a csatornák sűrűsége, azaz a hullámhosszaik közti különbség olyan kicsi, hogy csak tört számokkal fejezhető ki, ezért arra frekvenciaértékben szoktak hivatkozni. Jelenleg legelterjedtebb a 100GHz kiosztás, de létezik 50 GHz-es vagy akár annál sűrűbb csatornatávolság is. A fentiekből következik, hogy a csatornaszám az alkalmazott csatornakiosztás függvénye, akár több száz független adatfolyam is átvihető egy optikai szálpáron. Passzív és aktív megoldásokat egyaránt kialakíthatunk DWDM komponensekkel.

MLLI - bérelt vonali internet

A szolgáltatás alapja bérelt vonali vagy layer-2 Ethernet technológia, melyet leginkább az alábbi esetekben vesznek igénybe:
  • Egy vállalat két telephelye között szükséges nagysebességű célirányos pont-pont kapcsolat kialakítása, amely egy bizonyos alkalmazást szolgál ki nagy biztonsággal, garantált, rugalmasan változtatható sávszélességgel.
  • Virtuális magánhálózati rendszer kialakítása a vállalat által a saját informatikai háttér (eszközök, szakemberek) és a távközlési szolgáltatótól vásárolt adatátviteli szolgáltatás kombinálásával.

A szolgáltatás előnyei

  • Kiváló minőség versenyképes árakon
  • Nagy megbízhatóságú menedzselt szolgáltatás
  • Dedikált kapacitás
  • MPLS (rugalmas és költséghatékony megoldás azon szolgáltatók számára, akik Magyarországon vagy a közép-kelet-európai térségben kiváló, garantált minőségű IP VPN szolgáltatást szeretnének nyújtani ügyfeleik számára)

Nemzetközi bérelt vonal

A szolgáltatás alapja bérelt vonali vagy layer-3 Ethernet technológia, melyet a közép- és kelet-európai térséghez csatlakozni szándékozó szolgáltatók számára alakítottunk ki. Az Invitech központi elhelyezkedésű, folyamatosan fejlődő optikai gerinchálózata lehetővé teszi az Európát átszelő csatlakozások gyors, biztonságos és költséghatékony kialakítását. A nemzetközi bérelt vonal teljes körű szolgáltatást biztosít a nagysebességű POP-to-POP kapcsolatoktól a kisebb sávszélességű End-to-End típusú (végponttól végpontig terjedő) kapcsolatokig mind a közép-kelet-európai térségben, mind azon túl.

Válasszon termékeket az árajánlathoz!

Vissza az Infrastruktúra gyűjtő oldalra!

Széchenyi logo