{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Blog

Microsoft Teams az Invitech kínálatában

Hogyan és mivel segíthetik elő a vállalati kommunikációt a KKV-szektorban a Teams kommunikációs lehetőségei? - erről számolunk be a blogbejegyzésünkben.

CIMKÉK: Teams Teams Connect

Szervervirtualizáció napjainkban

A kézzelfogható, fizikai eszköztől a virtuális kiszolgálóig való eljutást közismert előnyök teszik vonzóvá. De az élet nem áll meg az átállás lezajlását követően sem, a legújabb trendek a szervervirtualizáció új szintjét hozzák magukkal.

DORA: Biztonságosabbá válnak a pénzügyek az EU-ban

Uniós törvényi támogatás segíti majd a pénzügyi vállalatok támadásokkal szembeni ellenállóképességének felmérését és növelését.

Feltörekvő O365 alternatívák

A financiális optimalizálás az irodai szoftvereket is elérte, merre tovább? Mi van a Microsoft O365-ön túl? Alternatív versenytársszemlét tartottunk.

CIMKÉK: Office 365

Magyarország a „Digitális Kihívók” között

A szeptember közepén megjelent McKinsey tanulmány úgy találta, hogy Magyarország a Közép- és Kelet-Európában található 10 „Digitális Kihívó” egyike.

Az üzleti internet a hatékony működés záloga!

Bejegyzésünkben bemutatjuk az üzleti internet jellemzőit és előnyeit.

A hőség az adatainkra is veszélyes lehet

Az egyre nagyobb szárazság és gyakoribbá váló hőhullámok káros hatásairól bárki meggyőződhet: ki sem kell mozdulni a négy fal közül azért, hogy a klímaváltozás egy további, kellemetlen következményével szembesüljünk.

5 technológia, ami 2022-ben hat az iparra

Az elmúlt négy évben komoly technológiai átvonulás jellemezte az ipart, jöttek - mentek a diszruptív megoldások, amelyek közül csak néhány volt képes maradandó transzformációt hozni. Mi változott az elmúlt 4 évben ezen a fronton? Új belépők, iparágformáló matuzsálemek és a bevált tech-praktikák – összegzés.

CIMKÉK: IoT trendek 5G autóipar

Európában a fogyasztók diktálják az IoT-piacot

A dolgok internetének harmadik legnagyobb piacaként Európában kétszámjegyű piacbővülés tapasztalható. Számos üzletág számára remek lehetőség az IoT, ez azonban a területen dolgozó szakemberek hiányához is vezet.

CIMKÉK: automatizáció IoT

Az egyik legnagyobb csomagszállító informatikáját támogatja az Invitech

Az Invitech szakmai kompetenciája és nagymértékű rendelkezésre állása nagyban segíti a DPD csomagküldő szolgálat informatikai osztályának hatékonyságát.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Széchenyi logo