{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Invitech Közlemény

A „COVID-19” koronavírus magyarországi jelenléte és az azzal kapcsolatos kormányzati, egészségügyi intézkedések kapcsán az alábbiakról kívánjuk tájékoztatni partnereinket:

• Szolgáltatásaink jellegéből adódóan, az elmúlt napok és hetek történései hatására, rengeteg régi és új partnerünk jelezte felénk igényeit az új helyzetre való minél sikeresebb felkészülésük érdekében. Társaságunk prioritásként kezeli az ilyen jellegű kérések teljesítését, legyen szó sávszélesség-bővítésről vagy egyéb, a táv- és csoportmunkát segítő megoldás kivitelezéséről Minden egyéb, folyamatos helyszíni jelenlétet nem igénylő szolgáltatásunkat biztosítjuk ügyfeleink részére, a szükséges óvintézkedések figyelembevételével.

• A társaság már március 16-tól otthoni munkavégzést vezetett be dolgozói részére, biztosítva a folyamatos üzletmenethez szükséges minden technikai feltételt. Lényeges, hogy az Invitech munkavállalói számára már több éve biztosítja az otthoni munkavégzés lehetőségét, így belső rendszerei távoli elérésének feltételeit is, kollégáink ezért megfelelő rutinnal és felkészültséggel rendelkeznek a távoli együttműködésben és üzemeltetésben.

• Adatközponti szolgáltatásaink védelmében, ügyfeleink érdekében látogatási korlátozást rendeltünk el telephelyeinken. Ügyfeleinkkel folyamatosan egyeztetve, az átütemezhető installációs munkákat elhalasztottuk, a belépést kizárólag indokolt esetben, például hibaelhárítás végzése esetén engedélyezzük.

• A szolgáltatások fenntartásának elsődleges garanciája, hogy társaságunk fejlett távmenedzselt szolgáltatási platformokkal rendelkezik, azok többségének működtetése nem igényel állandó helyszíni közreműködést. A távolról menedzselhető szolgáltatások védelmét ugyanakkor az biztosítja, hogy társaságunk több telephellyel rendelkezik az országban, és egy-egy munkafolyamatot redundáns módon, több földrajzilag elkülönülő helyről is el tudunk végezni.

• Az Invitech valamennyi szolgáltatására egyértelmű és részletes üzletfolytonossági tervvel (BCP) rendelkezik mindennemű havária helyzetre, ideértve a pandémiás, azaz a különböző járványok esetén alkalmazandó eljárási rendeket is. Cégünk gondoskodik szolgáltatásaink szerződés szerinti szinten tartásáról, folyamatosan teszteli rendszereit és oktatja a kritikus munkakörben dolgozó munkavállalóit, jól meghatározott, nemzetközi előírásoknak is megfelelő biztonsági protokoll szerint. Társaságunk nemzetközi tanúsítványait itt találja: https://www.invitech.hu/tanusitvanyaink

Ügyfeleink kérdéseikkel továbbra is forduljanak hozzánk bizalommal, az Invitech teljes infrastruktúrájával és minden dolgozójával rendelkezésükre áll!

A közlemény letölthető változata (pdf)

Vissza a főoldalra

Széchenyi logo