{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Bérelt vonali internet

Vállalkozása nagy adatforgalmat bonyolít le? Szeretne biztonságos, rugalmasan bővíthető, nagy sávszélességű és állandó összeköttetést biztosító internet szolgáltatást? Akkor válassza Bérelt vonali internetünket!

A Bérelt vonali internet szolgáltatást ajánljuk:

  • Folyamatos internetkapcsolatot igénylő szolgáltatásokhoz

  • Vállalatirányítási rendszerhez, intranethez;

  • Saját szerverek (pl. web, levelezés) üzemeltetéséhez;

  • Nagy adatforgalmat bonyolító hír-, média- és kreatívügynökségeknek;

  • Nagyfelbontású webkamerákat üzemeltető cégeknek.

A Bérelt vonali internet szolgáltatás előnyei

  • Biztonságos és gyors kapcsolat
  • Magas, akár éves 99,5%-os rendelkezésre állás, backup vagy redundáns szolgáltatás igénybevétele esetén
  • Szimmetrikus adatátvitel sebesség, fel- és letöltés esetén egyaránt
  • Végpontig terjedő felügyelet
  • Fix IP cím (tartomány)

Válasszon termékeket az árajánlathoz!

Internet kiegészítő szolgáltatások

 Kiegészítő szolgáltatásaink segítségével nem csupán üzletmenete biztonságát növelheti, de üzleti céljait is hamarabb elérheti!

Kiegészítő szolgáltatások

Domain

A jó domain alap. Az Invitech.hu domain akkreditált regisztrátorként hatékonyan és gyorsan tud segíteni a domain nevekkel kapcsolatban. A megrendelt domain neveket a díjbekérő kiegyenlítése után automatikusan indítjuk, így 1-2 munkanapon belül hozzájuk is juthat.

Monitoring

A gyorsaság, stabilitás valódi üzleti előnyöket jelent az Ön vállalkozása számára is. Az addicionális Performance Monitoring szolgáltatással 24/7-ben nyomon követhetőek az adatszolgáltatás műszaki paraméterei, igy nem csupán gyors beavatkozást tesznek lehetővé, hanem automatikus hibajegynyitás is rendelhető.

Backup

A legmagasabb biztonságot várja el a telephelyeit összekötő hálózattól? Számoljon az Invitech-kel! Mi is fontosnak tartjuk az üzletmenet folytonosságának biztosítását, valamint az alkalmazások stabil és állandó működőképességét. Back-up szolgáltatásunk remek kiegészítő szolgáltatás egy már jól kiépített informatikai hálózathoz is, de azoknak is ideális megoldás, akik a meglévő IP-VPN hálózatukat a lehető legnagyobb biztonságban szeretnék tudni. Azon vállalatoknak, akik az elődleges szimmetrikus fizikai hozzáférést biztosító vezetékes hálózattól független megoldást szeretnének, a mobil back-up szolgáltatásunkat ajánljuk.

Eszközértékesítés

Az Invitech kedvező feltételekkel tud megállapodni a legnagyobb készülékgyártókkal, így az egyes szolgáltatásokhoz tartozó eszközértékesítéssel számottevő hozzáadott értéket tudunk biztosítani ügyfeleinknek. Perifériák, szoftver, hardver és munkaállomások esetén nem csak beszerzést, hanem a támogatási szolgáltatást is biztosítani tudjuk, így vállalata méretétől függetlenül komplett és hatékony IT infrastruktúra-működést tudunk megvalósítani.

IPsec - VPN

Saját hálózat kiépítése vagy költséges vonalbérlés nélkül, egyetlen vállalati hálózatba köthető tetszés szerinti számítógép-mennyiség. A virtuális magánhálózat pontjai között a kommunikáció dedikált és titkosított IP-csatornákon keresztül történik. Amennyiben a kiépítés és az üzemeltetés költségét - a saját hálózathoz viszonyítva – vizsgáljuk, ez a rendszer annak a töredéke, működését tekintve pedig nincs különbség a kettő között. A szolgáltatás testre szabható, rugalmasan kezelhető és tervezési, felügyeleti, valamint szervezési oldalról rendkívül költséghatékony.

Válasszon termékeket az árajánlathoz!

Vissza a Vállalati szolgáltatások aloldalra!

Széchenyi logo