{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Tanúsítványaink

Információbiztonság 

Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 142.§-a alapján az Invitech ICT Services Kft. rendelkezik a számlázási informatikai rendszerére vonatkozó informatikai biztonsági tanúsítvánnyal, mely számlázási rendszerének zártságát igazolja.

Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 142.§-a alapján az InviTechnocom Kft. rendelkezik a számlázási informatikai rendszerére vonatkozó informatikai biztonsági tanúsítvánnyal, mely számlázási rendszerének zártságát igazolja. Tekintse meg Információbiztonsági tanúsítványainkat!

Az ISO/IEC 27001:2013 értelmében az Invitech ICT Services Kft. és InviTechnocom Kft. rendelkeznek a szerver és távközlési hosting szolgáltatásaikra vonatkozó információbiztonsági tanúsítvánnyal, mely az üzleti szempontból kritikus információk, az informatikai rendszereik, valamint a kapcsolódó folyamataik biztonságát igazolja üzleti ügyfeleik számára.
A(z) 2040 Budaörs, Edison utca 4.; 1108 Budapest, Kozma utca 2.; 1143 Budapest, Ilka utca 31.; 1117 Budapest, Neumann J. u. 1. NOC2 Gépterem irányítási rendszerei megfelelnek az ISO/IEC 27001:2013 szabvány követelményének.

A tanúsítvány 2022. május 26-tól 2025. május 17-ig érvényes.

Az Invitech ICT Services Kft. az ISO/IEC 20000-1:2018-as tanúsítványnak megfelelő informatikai szolgáltatás-irányítási rendszerrel rendelkezik. A rendszer a következő, külső és belső ügyfelek számára nyújtott szolgáltatásokat tartalmazza: helpdesk, adatközponti szolgáltatások, helyszíni IT támogatás, távoli infrastruktúra-üzemeltetés, adatátviteli és hangszolgáltatások.

A tanúsítvány 2021. augusztus 3-tól 2024. augusztus 2-ig érvényes.

Minőségirányítás 

Az Invitech ICT Services Kft. és az InviTechnocom Kft. az ISO 9001:2015 értelmében rendelkeznek a távközlési, informatikai szolgáltatásokra (műszaki-és termékfejlesztés, B2B és nagykereskedelmi értékesítés, implementáció, ügyfélszolgálat, műszaki üzemeltetés, számlázás, ügyfél folyószámla kezelés), az általános vállalati folyamatokra, illetve az adatközpont és DR site üzemeltetésre vonatkozó tanúsítvánnyal, mely az ügyféligények és az üzleti folyamatok rendszerszemléletű és magas színvonalon való biztosítását igazolja. Az Invitech irányítási rendszere megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményének. 

A tanúsítvány 2021. augusztus 18-tól 2024. augusztus 17-ig érvényes.

Az AQAP 2110 értelmében az Invitech ICT Services Kft. a NATO normatív követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet az alábbi tevékenységi területeken:

  • Távközlési és informatikai szolgáltatások
  • Általános támogató folyamatok
  • Informatikai termékek, alkalmazások és szolgáltatások értékesítése és üzemeltetése.

A tanúsítvány 2021. december 17-től 2024. december 16-ig érvényes.

Az Uptime Institute többszintű tanúsítási rendszerrel rendelkezik, melynek egyik legfontosabb eleme a tervdokumentáció minősítése. A tervek analízise után az Uptime Institute garanciát vállal arra, hogy a tervek nem csupán a vonatkozó Tier szint előírásainak felelnek meg, de az adott Tier szint szakági útmutatásainak, és karbantarthatósági, valamint kapacitás követelményeinek is. Különös alapossággal vizsgálják a rendszerekben esetlegesen előforduló hibapontokat, illetve azok egymásra gyakorolt lehetséges hatásait.

Az Uptime Institute többszintű tanúsítási rendszerének másik legfontosabb eleme, a felépült adatközpont minősitése. A kivitelezés megvalósításának analízise után, az Uptime Institute garanciát vállal arra, hogy az adatközpont a terveknek megfelelően épült fel, vagyis ténylegesen megfelel a TIER III minősítésben szereplő rendelkezésreállásoknak. A kivitelezés minőségét a helyszínen, valós körülmények között, valós terheléssel és műterhelésekkel is ellenőrzik. Az adatközpontot hibaszimulációknak, és hosszú távú stressztesztnek is alávetik, valamint a kapacitásokat is ellenőrzik a minősítés során.

Széchenyi logo