{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Felsővezetés

Az Invitech felsővezetése, az Igazgatóság tagjai

Bőthe Csaba

Vezérigazgató, az igazgatóság tagja
Linkedin

Bőthe Csaba 2022. július 1-től tölti be az Invitech vezérigazgatói posztját. A közel három évtizedes távközlési tapasztalattal rendelkező szakember pályáját a Westel900-ban kezdte, ahol üzletfejlesztési igazgatóhelyettesi, majd értékesítési igazgatói posztokat töltött be. Ezt követően külföldi tapasztalatot szerzett a macedón Mobimak vezérigazgató-helyetteseként. Magyarországra visszatérve előbb a T-Mobile üzleti igazgatójává, majd a Magyar Telekom SMB divízióvezetőjévé, végül a T-Systems Magyarország ügyfélkapcsolati és működéstámogatási igazgatójává nevezték ki. 2012-2015 között a T-Systems International nearshore outsourcing szolgáltatásokat nyújtó magyar leányvállalata, az IT Services Hungary (ITSH) élén dolgozott vezérigazgatóként. 2016-ban a Liberty Global/UPC vállalathoz igazolt, ahol közép-kelet-európai B2B igazgatóként erősítette a társaságot. Ezt követően 2018-2019-ben az Invitech marketing- és üzleti támogatások igazgatóságát vezette. A szakember az Invitech vezérigazgatói posztjára való kinevezéséig a Telenor Magyarországnál dolgozott, nagy- és középvállalati értékesítési vezetőként. Csaba végzettségét tekintve fizikus, MBA mesterdiplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen, a Heriot-Watt University Business Schoolban, valamint a Harvard Business Schoolban szerezte.

Marton László

Vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettes
Linkedin

Marton László 2019 júniusa óta az Invitech vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettese, feladatköre kiterjed az üzleti ügyfelek részére biztosított távközlési és IT-szolgáltatások értékesítésére, valamint a teljes körű ügyfélkapcsolati tevékenység irányítására. A szakember korábban a jogelőd Invitel ICT üzletfejlesztési igazgatójaként meghatározó szerepet töltött be a társaság informatikai kompetenciájának megteremtésében, az infokommunikációs szolgáltatások bevezetésében. Jelenlegi megbízatását megelőzően éveken keresztül irányította a társaság nagyvállalati és kormányzati értékesítési tevékenységét, mely később kiegészült a középvállalati szegmens ügyfélkörével is. Marton László szakmai és vezetői tapasztalatait az IBM Magyarországnál eltöltött tíz év során alapozta meg, ahol a pénzintézeti üzletágban kereskedelmi területen dolgozott, majd a nagyvállalati ügyfélszegmens vezetője lett. A szakember az Invitelhez történő csatlakozását megelőzően az egyik jelentős hazai rendszerintegrátor vállalatnál töltötte be a marketing és értékesítési igazgatói pozíciót.

Kis Albert

Infrastruktúra és társszolgáltatói vezérigazgató-helyettes
Linkedin

Kis Albert 2019 júniusa óta az Invitech infrastruktúra és társszolgáltatói vezérigazgató-helyettese. Az irányításával működő üzletág feladata az Invitech hálózati és adatközponti infrastruktúrájának működtetése, valamint a távközlési nagykereskedelmi tevékenység. A szakember 2017 októberében csatlakozott az Invitech-hez, hálózat- és infrastruktúrafejlesztési igazgatóként, 2018 májusa óta az Invitech nagykereskedelmi és hálózatfejlesztési vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett. Kis Albert több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a távközlési szektorban. Pályáját a HungaroDigiTelnél kezdte, majd a Novacomnál és a Pantelnél volt műszaki vezetőként felelős az üzemeltetési, fejlesztési és IT- területek irányításáért. 2005-től műszaki igazgatóként dolgozott a Pantel, majd az Invitel nagykereskedelmi területén. 2009-től az Invitel International, majd a Turk Telekom International műszaki vezérigazgató-helyetteseként és igazgatósági tagjaként a műszaki, IT és operáció területeket vezette. Kis Albert a Temesvári Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát.

Kemendi Zsolt

Vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettes
Linkedin

Kemendi Zsolt 2019. júniusa óta az Invitech vállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese. Az általa vezetett üzletág feladatköre kiterjed az Invitech infrastruktúrájára épülő, menedzselt távközlési és IT-szolgáltatásainak, valamint korszerű IT-biztonsági-, és sokrétű felhőmegoldásainak kialakítására és fejlesztésére. A szakember jelenlegi megbízatását megelőzően, 2016 óta irányította az Invitech hálózat-üzemeltetési és IT-területeit. A menedzsment végzettségű, széleskörű projektmenedzsment és IT-üzemeltetési és –fejlesztési tapasztalatokkal rendelkező szakember 2012 áprilisában csatlakozott az Invitech jogelődjéhez, mint az Informatikai Szolgáltatói szervezet vezetője. Az Invitel Csoporthoz történő csatlakozása előtt nemzetközi informatikai projektek irányításával foglalkozott, illetve üzletág- vezetőként dolgozott a Synergon Csoporton belül.

Majubu Dániel

Gazdasági vezérigazgató-helyettes
Linkedin

Majubu Dániel 2019 márciusa óta az Invitech gazdasági igazgatója. Kinevezését megelőzően 2018 májusa óta töltötte be az Invitel Csoport, 2018 júniusa óta az Invitech számviteli, adózási és treasury igazgatói pozícióját. A szakember pénzügyi és számviteli tapasztalatai mellett széles körű folyamat- projekt- és team- menedzsment gyakorlattal, valamint nemzetközi projektek koordinációjában szerzett tapasztalatokkal rendelkezik. Majubu Dániel 2015-ben csatlakozott a cégcsoporthoz, 2017-ben pénzügyi jelentéskészítési, adózási és treasury igazgatóhelyettessé nevezték ki. A szakember 2007-ben kezdte pályáját a KPMG-nél, ahol hét éven keresztül dolgozott különböző auditori pozíciókban. Ezt követően a Viacom International Media Networks budapesti szolgáltató központjához igazolt, ahol több leányvállalat pénzügyi beszámolóinak helyi szabályok szerinti elkészítéséért volt felelős. Majubu Dániel 2008-ban végzett a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGE) Pénzügyi és Számviteli szakán, 2013 óta ACCA tag.

Széchenyi logo