{{ getCount}}
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA
{{ product.title }} +

{{ msg}}

Az Invitech már a tizenkettedik alkalommal írja ki az InnoMax-díj pályázatát

Az Invitech 2010-ben azzal a céllal hozta létre az InnoMax Díjat, hogy felhívja a figyelmet a kreatív, innovatív, a gyorsan változó piaci körülmények között is helytálló cégekre.

Másképpen fogalmazva: teret és lehetőséget adjon a fejlődni képes vállalatoknak, hogy megmutassák magukat a szélesebb közvéleménynek, és persze azért is, hogy értékes díjakat nyerjenek. Aztán egyre inkább a civil szférára helyeződött a hangsúly, akiknek idén is megnyílt a lehetőség, hogy innovatív ötleteik megvalósításához anyagi és szakmai segítséget kapjanak a hazai civil szervezetek. Az infokommunikációs szolgáltató Invitech már a tizenkettedik alkalommal írja ki az InnoMax-díj pályázatát, amely a fenntarthatóság, az oktatás, az egészség vagy éppen a kultúra területén a digitalizáció segítségével fejlődni akaró közösségeknek kíván támogatást nyújtani. A díjak odaítélésében továbbra is komoly szerep jut a neves zsűrinek, ahol a közönség is beleszólhat a végső sorrend alakulásába.

A kiírásra a fent említett témakörökben, olyan projektötletek, de akár eszközbeszerzések megvalósítására lehet pályázni, amelyek innovatív infokommunikációs vagy információtechnológiai megoldásokat felhasználva, hasznos társadalmi célt szolgálnak. Az Invitech célja, hogy a modern informatikai és telekommunikációs megoldások minél szélesebb körben tudjanak elterjedni, és a nonprofit szervezetek, illetve az általuk segített társdalami csoportok számára is elérhetővé váljanak.

A neves szakemberekből álló zsűri mellett a nagyközönségnek is komoly beleszólása van a díjazottak kiválasztásába, ugyanis szavazatuk már nemcsak a közönségdíj odaítéléséről dönt, hanem három másik nyertes kijelölésében is fontos szerepet játszik. A pandémia miatt bevezetett digitális fejlesztést támogató eszközpályázat jelentett újítást, idén például már a kultúra is megjelent a támogatható témakörökben. Az Invitech a hagyományoknak megfelelően idén is az Effekteam Egyesület szakértő közreműködésével bonyolítja le a pályáztatási folyamatot. A pályázatok beadásának határideje 2021. november 19., a nyertes projekteket pedig 2022 márciusa és decembere között kell megvalósítania a támogatott szervezeteknek. A kiírás már elérhető a társaság honlapján: www.invitech.hu/innomax.

 

Széchenyi logo